Tijdbesteding kind nagaan

Stelt u zich wel eens vragen over de tijdsbesteding van uw zoon of dochter of maakt u zich zorgen dat deze in verkeerde kringen verzeild is geraakt?

De invloed die uitgaat van de vriendenkring mag niet onderschat worden, bij bepaalde leeftijdsgroepen kan deze invloed groter zijn dan die van de ouders. U hebt er dan ook alle belang bij om te gaan of dit geen negatieve invloed is.

Wanneer uw zoon of dochter in een vriendenkring van gebruikers is terechtgekomen, dan is niet uitgesloten dat hij of zij ook zal beginnen experimenteren met drugs. Door middel van een achtergrondonderzoek kunnen wij de vriendenkring van uw zoon of dochter doorlichten. Daarnaast kunnen wij aan de hand van schaduwactiviteiten nagaan of uw zoon of dochter zich met andere zaken bezighoudt dan u voorgehouden wordt.

Wij respecteren het belang van de vertrouwensband die u hebt met uw zoon of dochter en gaat met uiterste discretie te werk. Daarnaast kunt u te allen tijde advies bij ons inwinnen daar ons kantoor over vergunde privédetectives beschikt die daarbovenop over een menswetenschappelijke opleidingsachtergrond beschikken.

Wat kunnen wij voor u doen?

Laat ons even vrijblijvend samenzitten. Samen gaan we na op welke manier wij u kunnen helpen.