Vaststellen van overspel

Overspel is niet langer strafbaar, doch het aantonen van de ontrouw  van de partner kan nog steeds aangehaald worden in een echtscheidingsprocedure om de onherstelbare ontwrichting van het huwelijk aan te tonen.

Wij kunnen voor u de nodige opsporingsactiviteiten verrichten, bewijsstukken verzamelen en een gedetailleerd verslag afleveren dat u kunt gebruiken als overtuigingsstuk in een burgerlijke procedure. Wij werken bovendien samen met gerechtsdeurwaarders om de nodige rechtsgeldige vaststellingen te laten doen zodat u sterk staat in een procedure voor de rechter.

Niet enkel het aantonen en vaststellen van ontrouw kan van belang zijn in het kader van een echtscheiding. Mogelijks dient u uw  ex-partner alimentatie te betalen maar vermoedt u dat hij of zij inkomsten voor u achterhoudt of zwartwerk verricht. Een andere mogelijkheid is dat uw ex-partner u alimentatie verschuldigd is maar de regeling niet nakomt onder het voorwendsel dat hij of zij dit niet kan betalen. Als vergund privédetective hebben wij de mogelijkheid om informatie omtrent personen in te winnen en dit onder meer met betrekking tot de vermogenstoestand van die persoon.

Ontrouw hoeft niet enkel van belang te zijn in kader van een (hangende) procedure. Mogelijks vermoedt u dat uw partner vreemdgaat en wilt u hier uitsluitsel over. De ervaring leert ons dat een sterk vermoeden van een cliënt regelmatig bevestigd wordt. Wij kunnen de nodige schaduwactiviteiten voor u verrichten en bewijzen afleveren met betrekking tot de vermoede ontrouw van uw partner. Daarbovenop respecteren wij uw delicate situatie en gaan uiterst discreet te werk.

Meer weten?

Wil u graag weten hoe alles juist in zijn werk gaat, lees zeker ook onze casus over overspel.

Wat kunnen wij voor u doen?

Laat ons even vrijblijvend samenzitten. Samen gaan we na op welke manier wij u kunnen helpen.